LSFZ-1
LSFZ-3
LSFZ-4
LSFZ-2

Kendskab til Oxford kludbelægningstype

Hvad er coated oxford klud?Oxford klud er belagt med et lag af materialer med særlige funktioner ved speciel teknologi, så kluden tilføjer særlige funktioner.Derfor kaldes det også funktionel coated oxford klud.
De almindelige typer belagt oxford-klud til tekstil er som følger:
1.PVC-belagt oxford-klud har fremragende meldugbestandighed, åbenlys vandtæt, ikke brændbarhed, stærk trækkraft, høj styrke, vejrbestandighed og fremragende geometrisk stabilitet.PVC har stærk modstandsdygtighed over for oxidanter, reduktionsmidler og stærke syrer, og er meget udbredt.
Heldigvis brugte vores pistoltasker, rygsække, duffeltaske, slyngtaske, bue- og piltaske til bueskydning, gamacher, pistolslynger, bælter, taktiske veste osv. produkter for det meste PVC-belægning, så taskerne ville være mere holdbare og solide i virkeligheden til slutforbrugere at bruge og også med mere konkurrencedygtige omkostninger på markedet.

viden 4
viden 1

2.PA-belægning, også kendt som AC-klæbende belægning, nemlig akrylbelægning, er en almindelig belægning i øjeblikket.Efter belægning kan det øge håndfølelsen, vindtæt og hængende følelse.
3.PU belagt oxford klud, det vil sige polyurethan belægning.Efter belægning føles stoffet buttet, elastisk og film på overfladen.PU hvid limbelægning, det vil sige, at et lag hvid polyurethanharpiks er belagt på overfladen af ​​stoffet, hvilket stort set er det samme som PA hvid lim.Men efter at PU hvid lim er coatet, føles fyldigere, stoffet er mere elastisk og ægtheden er bedre;PU sølvlimbelægning har samme grundlæggende funktion som PA sølvlimbelægning.Imidlertid har PU sølvbelagt stof bedre elasticitet og holdbarhed.Til telte og andre stoffer, der kræver højt vandtryk, er PU sølvbelagt stof bedre end PA sølvbelagt stof.

viden 2
viden 3

Flammehæmmende belagt oxford-klud gør, at stoffet har en flammehæmmende effekt ved dyppevalsning eller belægningsbehandling.Det kan males med farve eller sølv på overfladen af ​​stoffet.Generelt brugt til bildekoration, gardiner, telte, tøj mv.
Oxford-kluden med anti-ultraviolet belægning gør, at stoffet har funktionen som anti-ultraviolet gennem anti-ultraviolet behandling, det vil sige evnen til at forhindre ultraviolet indtrængning.Generelt er lys farve vanskelig at gøre, og mørk farve er let at opfylde standarden.
Coated oxford-dug er meget brugt i telte, udendørs forsyninger, skomaterialer, frakker, gardiner, tasker, skiskjorter med avanceret vandtæt og fugtgennemtrængelighed, sportstøj, bjergbestigningstøj osv. det kan også bruges i nationalt forsvar, navigation, industri , offshore oliebrønde, transport og andre felter.


Post tid: Mar-16-2022