LSFZ-1
LSFZ-3
LSFZ-4
LSFZ-2

Fabrikskvalitetskontrol AQL2.5-4.0

For hver bulkproduktion, når produktionsteamet fik ordresedlen, kan de begynde at arrangere bulkråmaterialer fra forskellige fabrikker, f.eks. stof/for/polstring/tilbehør/etiketter/hangtag/polybag/kartonfabrikker.

Når materialerne ankom, skal du først lave klippearbejde, efter at have klippet, så begynd at sy, hver linje skal sy lige, jævnt, ligeligt for nåle, et eller andet sted har brug for dobbeltsyning, et eller andet sted skal der være skjult syning, så det ville være mere solidt at blive brugt i virkelighed.

Fabrikskvalitetskontrol 1

Når posen var færdig, ville QC-teamet kontrollere fra mønster, stof/tilbehør, håndværk, pakning, etiketter/hangtag, mærker til kartoner, hver detalje, vi skal kontrollere et efter et trin for at sikre, at posen er i god stand til at blive sendt , hvis mødes et sted blev syet forkert, er vi nødt til at revidere snart, så det IKKE giver kunder problemer på oversøisk lager.

Fabrikskvalitetskontrol 2

Inden vi pakkede, tjekkede vores QC-team igen hver tasks udførelse, indefra og ud, hver detalje, hver lynlås uanset større eller mindre lommelynlås, vi skal åbne/lukke for at se, om der er noget galt med tasken, især hængeløkken, vi træk om drop off for at teste om holdbart.

Fabrikskvalitetskontrol3

Vores afsendte taskekvalitet er strengt baseret på AQL2.5-4.0 (pls find nedenfor), for at være ærlig, alle tasker er i overlegen stand, og hver kunde er tilfreds for hver forsendelse, så forretningen er enkel for os, vi gjorde godt arbejde og kunderne sælger godt, det er en god cirkel at samarbejde årligt på lang sigt.Fabrikskvalitetskontrol 4 Fabrikskvalitetskontrol5

Så hver ordre, når poser ankom til et oversøisk destinationslager og tilfredse med at blive distribueret, kan alle kunder tjene penge som planlagt til at importere, vi lader forretningen være enkel og tillidsfuld i de verdensomspændende lande.

Med ét ord, kvalitet er hjørnestenen i et langt samarbejde, vi har gjort i ti år mere, byder de kommende kunder velkommen til et enkelt samarbejde i den nærmeste fremtid.


Indlægstid: 22-mars-2022