LSFZ-1
LSFZ-3
LSFZ-4
LSFZ-2

Tasker med lynlåskvalitet

For hver taske er lynlåskvaliteten meget vigtig, den lange brugte lynlåslevetid er relateret til taskens levetid, lad os nu sammen se nedenstående viden om lynlåsen.

Lynlåse er lavet af harpiks, nylon og metal.Kvalitetsmæssigt er metal bedre.Men for holdbarheden er harpiksen faktisk mere holdbar.Fordi harpiksen ikke er bange for vand.Hvis metallynlåsen er plettet af vand i vaskerammen, er den særlig let at ruste, hvilket resulterer i skader.

I lyset af ovenstående brugte de fleste taskers lynlåse harpikskvalitet, mere holdbare og slidstærke til at blive brugt i det daglige liv, se venligst klar harpiks lynlåskvalitet, også nylon, metalkvalitet til kontrol.

csdcsd
cdc'er

Harpiks lynlås

Nylon lynlås

Metal lynlås

Top ti lynlåsmærker i verden: YKK fasting, YCC, xunxing SBS, Weixing SAB, Fuxing 3F, Sanli triperpower, Kaiyi Kee, huashengda HSD, Chima CMZ og hehe.

Normalt vores taske lynlås kvalitet vi brugte indenlandsk kvalitet, f.eks SBS, SAB etc. indenlandsk kvalitet, kvaliteten er slidstærk og også omkostningerne er mere konkurrencedygtige på hele punkt at overveje.

Alt efter størrelsen kan den opdeles i 3#, 4#, 5#, 7# 8# 10#...... og osv. mundhøjden på 3# metaltrækkeren er 2,1-2,2 mm og mundbredden er 4,55-4,65;5. Mundhøjden på metaltrækkeren er 2,7-2,8 mm, og mundbredden er 6,0-6,05.

Størrelsen på lynlåsen ændres alt efter tændernes størrelse.Fordi den ofte bruges i jeans, frakker og rygsække osv. tasker, er dens lynlåsstørrelse stor.Farverne på metaltrækkere inkluderer bronze, rød bronze, hvid belægning, gul belægning, sort nikkel, sort-hvid nikkel og mat sølv.Generelt kræves det, at farven på metaltrækkere er den samme som på metallynlåse.

Vores pose lynlås kvalitet og pose levetid begge kan vi garantere 2-3 år, velkommen verdensomspændende kunders sourcing.

xdsafvds

Posttid: 07-jun-2022